Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern er lidenskapelig opptatt av øl, som hun har jobbet med i over 20 år. Hun har lenge savnet litteratur som omhandler kombinasjonen øl og mat. Derfor har hun skrevet denne boken med tittelen Øl med kniv og gaffel - Det handler om smak. Øl med kniv og gaffel er både en kokebok og en kosebok, som med sine vakre fotografier og stilrene design vekker både nysgjerrigheten, leselysten og appetitten. Boken gir en innføring i ulike øltyper, smaking og servering samt hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips fra butikk og vinmonopol. Dette er en bok for alle som setter pris på god mat og godt drikke, for dem som gjerne utfordrer smaksløkene, som eksperimenterer og som utforsker. Mange har fått et helt nytt syn på øl etter å ha fått smake på nye øltyper og ikke minst blitt servert øl til mat. Øl kalles gjerne kokkekunstens gjemte sjel. La deg inspirere til å velge øl i og til maten.
Les mer
Denne boken er en guide til øl og mat. Den gir en innføring i ulike øltyper, smaking og servering, samt hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips fra butikk og vinmonopol. Med litteraturliste og stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788280712028
Publisert
2009-08-14
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Dinamo Forlag
Vekt
1140 gr
Høyde
252 mm
Bredde
220 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
253

Illustratør