OMGITT AV IDIOTER OG PSYKOPATER

Thomas Eriksons bok "Omgitt av idioter" har solgt over 1 million eksemplarer på verdensbasis. 1 million lesere kan ikke ta feil - Idioter finnes overalt! Boken handler om hvordan forstå dem det ikke går an å forstå. Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere dem rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper.

Oppfølgeren "Omgitt av psykopater" er også i ferd med å nå et stort publikum. Boken handler om hvordan unngå å bli utnyttet av andre. Boken er er like relevant i jobbsituasjoner som i private relasjoner. Har du noen gang støtt på en situasjon med kollegaer eller andre som er usedvanlig karismatisk, sjarmerende, trivelig og hjelpsom? 

Thomas Erikson har bakgrunn som foreleser, coach, lederutvikler, salgstrener og forfatter. Erikson har i mange år arbeidet med verktøyene som beskrives i bøkene og han vet at de fungerer!