Boka inngår i serien "Omsorg som arbeid" for VKI Omsorgsfag og dekker modul 1. Denne boka tar for seg ernæringslære i praksis. Viktige emner er matstell i forhold til barn, eldre, rusmisbrukere, psykisk utviklingshemmede og andre med spesielle behov. Den siste delen av boka omhandler bruk av hjelpemidler og kosthold ved sykdom.
Les mer
Boka er skrevet for omsorgsarbeiderutdanningen på VK1, og bygger på de grunnleggende kunnskapene om kost og ernæring fra grunnkurset i helse- og sosialfag. Boka er delt i tre. Første del inneholder et oversyn over det å arbeide med mat for andre innenfor helse- og sosialtjenesten. I den andre delen ser en på hvordan arbeid med mat konkret går inn i de ulike tjenestene. Tredje del handler om næringsmiddellovgivningen og hjelpemiddel og spesialkost som kan være aktuelle for de brukergruppene omsorgsarbeideren kan komme i kontakt med. Har oppgaver, ordforklaringer og stikkordliste.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788250814608
Publisert
1995
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
NKS-forl.
Vekt
380 gr
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
170