Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007.
Les mer
Boken gir en innføring i programfaget råstoffer og produksjon. Du finner lærestoff om de vanligste råstoffene og produksjonsmetodene, samt et kapittel om servering. Oppskriftene har enkle, punktvise oppsett. Har stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205356597
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal undervisning
Vekt
1168 gr
Høyde
305 mm
Bredde
215 mm
Dybde
22 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
359