SESONGMAT er en bok om de beste norske råvarene. Boken følger året og henter for hver måned frem det fremste norsk natur kan by på, og dette munner ut i 80 utsøkte oppskrifter. SESONGMAT formidler opplevelser knyttet til kvalitet og innhøsting av råvarene, samt faglig og historisk bakgrunn for råvarenes plass i det norske kjøkkenet. Råvarenes egenskaper og bruksmuligheter står i fokus og i 80 fristende oppskrifter forenes tradisjonell og moderne matlaging. Bak boken står forsker og forfatter Stein Mortensen, kokken Fredrik Hald og fotografen Øystein Klakegg. Økt bevissthet og kunnskap om råvarer gjennom sesongene vil forhåpentlig styrke norsk matkultur og stimulere til å lage spennende, sunn og god mat gjennom hele året.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788293191261
Publisert
2014-09-23
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kom Forlag
Vekt
1524 gr
Høyde
307 mm
Bredde
235 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
272

Illustratør