Klassiker i ny utgave! Sopp er god mat, men likevel er det mange som ikke tør å forsyne seg av delikatessene. Denne boka beskriver et mindre utvalg sopper på en måte som gir den nødvendige tryggheten. Tekst og bilder viser klart hvilke tegn man skal se etter, og det er lagt stor vekt på detaljer som kan hindre forveksling. I tillegg er soppene i boka relativt vanlige, og de er gode matsopper! Du får også råd om bearbeiding, oppbevaring og tilberedning, samt et knippe velsmakende oppskrifter. En ideell bok både for den interesserte nybegynneren og for viderekomne. ?
Les mer
Boken beskriver et mindre utvalg av sopper. Tekst og fotografier viser hvilke tegn man skal se etter når man plukker sopp, og det er lagt stor vekt på detaljer som kan hindre forveksling. Bearbeiding, oppbevaring, tilberedning omtales også, samt noen oppskrifter. Har bokliste og registre.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205429543
Publisert
2012-05-14
Utgave
6. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
311 gr
Høyde
221 mm
Bredde
131 mm
Dybde
17 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet

Illustratør