Førstehjelp for nybegynneren på kjøkkenet! Her kommer en uvurderlig kjøkkenbibel for alle som pleier å stille spørsmålet: Hva skal vi ha til middag i dag? Med denne bokens ekstremt tydelige trinn for trinn-oppskrifter bygger du opp et suverent grunnlag for videre eksperimenter i kjøkkenet. Boken er perfekt til dem som nettopp har flyttet hjemmefra, tenåringer som begynner å hjelpe til mer hjemme og ellers alle andre som er glad i god mat og vil forbedre sine kjøkkenferdigheter. I Simplissime har Jean-Francois Mallet hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Dette er virkelig VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet. Jean-Francois Mallet er kokk og matfotograf. Hans kokebok Simplissime har blitt en enorm suksess i hjemlandet Frankrike med over 2 millioner solgte eksemplarer.
Les mer
«Simplissime snur mange gamle kulinariske regler opp-ned.» Alexander Lobrano, Wall Street Journal

Produktdetaljer

ISBN
9788293493051
Publisert
2017-08-25
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Memo
Vekt
1830 gr
Høyde
258 mm
Bredde
205 mm
Dybde
46 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
383

Forfatter
Bilder av
Oversetter