Som forsker og biolog tar Stein Mortensen leseren med på en spennende reise i fjæra og gir nyttige råd om råvarene og hvordan vi fangster dem. Forsker Arne Duinker fra Nasjonalt Institutt for Ernærings- og Sjømatforskning formidler hvorfor.vi bør bruke nettopp disse ingrediensene, og sjømatelsker fremfor noen, kokken Fredrik Hald, formidler enkle og gode oppskrifter på alle artene. Boken er illustrert med lekre og detaljerte akvareller utført av forfatteren selv. Uten tvil står Stein Mortensen frem som et multitalent. Med sin faglige tyngde og sin kunstneriske tilnærming evner han å gi leseren både innsikt og innlevelse i temaet.
Les mer
Forfatterne tar oss med på en reise i fjæra og gir råd om råvarene, hvordan vi fanger dem og hvordan vi bruker dem. Boka tar for seg tang og tare, snegler, skjell, krepsdyr, pigghuder, fisk og planter og sopp.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788292496138
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kom Forlag
Vekt
1050 gr
Høyde
268 mm
Bredde
245 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
167

Illustratør