Kamskjell, reker, kreps og krabbe... I Aase Strømstads delikate kokebok finner du dem alle sammen, blant mange andre. Boka inneholder klassiske retter som rekecoctail, men også nye og eksotiske middager. Forfatteren presenterer sine beste salater, supper, forretter og hovedretter, og et eget kapittel med sauser. En grundig innføring i rensing og koking av skalldyr, og ikke minst i hvordan de skal spises, gjør boka ekstra brukervennlig.
Les mer
Kokeboken inneholder oppskrifter på forretter, salater, supper og hovedretter hvor skalldyr er hovedingrediensen, og oppskrifter på dressinger og sauser. Den har også et kapittel om skalldyrenes tilgjengelighet, sesong, næringsinnhold, koking og rensing. Med register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788276831795
Publisert
1998
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Boksenteret
Vekt
416 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
56

Forfatter
Illustratør