Tittelen på dette diktutvalget fra begynnelsen av forfatterskapet t.o.m Salt på øyet (2006), er fra et dikt i samlingen Nattens kontinent fra 1992 Utvalget inneholder også en del dikt som ikke tidligere har vært publisert på norsk (fordi forfatteren har bodd i England og gitt ut dikt skrevet på engelsk). Det er også lagt ved en cd i boka hvor forfatteren leser diktsamlingen Salt på øyet. "Det er et flot rum hos Hanne Bramness, både ytre og indre, en veldig spændvidde. Hun har alltid skrevet digte, der var stramme i deres form. Til at begynde med korte og ligefrem minimalistiske digte, men langsomt er de blevet længere og mer fortættede, ligesom udsynet og indsigten har vokset," skriver den danske poeten Pia Tafdrup i sitt etterord.
Les mer
Boken inneholder dikt i utvalg fra perioden 1982 til 2006. I tillegg følger CD-en "Salt på øyet" med, innlest av forfatteren.
1 bok. 1 CD. Etterord av Pia Tafdrup
Om DET STÅR ULVER I DIN DRØM:"Bramness er ein framifrå nattdiktar i norsk samtidspoesi. Natt og mørke er gjennomgåande motiv i samlingane, og dikta tar imot strålane frå den «omvendte sola» og gir sorga og fortvilinga og dei mørke kreftene plass."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202283834
Publisert
2008
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
504 gr
Høyde
225 mm
Bredde
136 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
297

Forfatter

Relaterte produkter