Myron Bolitar har ikke hørt fra Terese Collins på mange år, ikke siden affæren deres tok slutt uten forklaring, og derfor gjør den desperate telefonoppringningen fra henne dypt inntrykk. Med skjelvende stemme ber hun ham om hjelp og om å komme til Paris umiddelbart. Hun stoler ikke på noen andre enn ham. Til å begynne med stiller Myron seg tvilende til om den selvstendige Terese virkelig trenger ham så mye som hun sier, men nye momenter dukker opp og setter saken fullstendig på hodet. Det skal vise seg at det i tillegg til familiehemmeligheter, avsløres mørke planer med sjokkerende globale forgreninger. Backet opp av sin rike assistent og livvakt, Win, etterlater Myron en lang rekke lik i sitt kjølvann mens han forsøker å komme til bunns i saken, samtidig som han kjemper for å avverge et gruoppvekkende terrorangrep.
Les mer
Myron Bolitar prøver å legge fortiden bak seg, og har ikke hørt fra Terese Collins på mange år. Så får han en telefon fra henne, hvor hun med skjelvende stemme ber han komme til Paris. Når hennes eksmann blir funnet drept, er hun den første politiet mistenker. Dette er den niende boka med Myron Bolitar.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget
"Sett deg tilbake og nyt. Spenning, action, tempo og dramatiske vrier og vendinger er kjennetegn for Harlan Cobens superhelt - Myron Bolitar. «Dypt savnet» er intet unntak."'

Produktdetaljer

ISBN
9788202387389
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
192 gr
Høyde
186 mm
Bredde
116 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
318

Forfatter
Oversetter

Relaterte produkter