"Ofte, mens jeg ventet på Sergio, ble jeg rammet av panikk, dårlig samvittighet, til og med skam, når jeg kom til å tenke på at jeg faktisk ikke kunne huske hvor jeg var da Augusto Pinochet foretok sitt forfatningsstridige kupp. Hvor var jeg, kunne jeg spørre meg selv, rødmende, før det slo meg, etter rask hoderegning, at jeg ikke var mer enn elleve år gammel og derved ikke i noen forstand kunne lastes for at begivenheten hadde gått meg hus forbi." Det oseaniske er en skildring av den chilenske eksilpoeten Sergio Redondos biografiske skjebne i Oslo, fra midten av 70-tallet, ført i pennen av den norske forfatteren Lukas Hørslev.
Les mer
Dette er en skildring av den chilenske eksilpoeten Sergio Redondos biografiske skjebne i Oslo, fra midten av 70-tallet, ført i pennen av den norske forfatteren Lukas Hørslev.
"Det oseaniske byr leseren på et assosiasjonenes og tankesprangenes bukkeritt, uten at det noen gang går over stokk og stein. Tvert imot preges beretningen av stillferdig finesse og en fotografisk klarhet, blant annet i den meningsbæ­rende dyrkingen av detaljer. (...) Vakkert ettertenksomt og mangefasettert om eksilet."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202277055
Publisert
2009
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
330 gr
Høyde
210 mm
Bredde
140 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
197

Forfatter