Velkommen inn i fengslende, fantastiske Mummidalen. Du vil raskt forelske deg i drømmerne, de kyniske intrigemakerne og kreative amatørerene - som alle søker kjærlighet, berømmelse og rikdom. I dette bindet får vi fem nye historier som kretser rundt temaer som ny og gamle kjærlighet, klimaendringer, invasjon fra verdensrommet, kulturturisme og gruppedynamikk.
Les mer
Boken inneholder avisstriper om Mummitrollet. Serien ble første gang publisert i londonavisen the Evening News i perioden 1953 til 1959. Inneholder historiene: Mummitrollet forelsker seg, Mummidalen blir en jungel, Mummitrollet og marsboerne, Mummitrollene og havet, og Foreningsliv i Mummidalen. Oversetterens artikkel "Hvert minutt av livet" er gjengitt til slutt i boken.
Les mer
"Tegneseriekunst av beste merke (...) Selveste forlagssjef Anders Heger har tatt hånd om Mummitroll-tegneseriene. Han har oversatt dem på ny (de gikk i Aftenposten fra 1958) og forsynt hver av dem med kyndige etterord der han tar for seg forskjellige sider ved serien. I bind to betegner han Mummitrollene som «sommerens skapninger fremfor noen i den nordiske litteraturen»."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202320393
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
745 gr
Høyde
310 mm
Bredde
220 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
104

Forfatter
Illustratør
Oversetter

Relaterte produkter