Norsk sommermat på sitt beste Sommer. For de fleste av oss betyr det lange, lyse sommerkvelder med sosiale måltider basert på friske og gode råvarer. Om sommeren har vi mer tid til å lage mat fra grunnen av, samtidig elsker vi den enkle, lette sommermaten, som er rask å lage og som vi kan nyte med venner og familie. For 15 år siden laget trioen Paul Løwe, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley sin første kokebok nettopp med tittelen SOMMERMAT. Den har vært til stor glede og inspirasjon for tusenvis av nordmenn. Siden den gang har det skjedd ganske mye på norske middagsbord. Derfor bestemte de tre seg for å tilbringe en sommer sammen igjen, og lage en ny bok om den norske sommermaten. Bla i denne boken og bli inspirert til å lage herlig, enkel og velsmakende sommermat til familie og venner. Utvid ditt repertoar og skap nye sommerklassikere.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281881303
Publisert
2013-04-19
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
1150 gr
Høyde
214 mm
Bredde
261 mm
Dybde
32 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
219