52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter! Med et middagstips for hver søndag i året, feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uken. Her kan øyne og gane meske seg med kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boken et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser. Søndagsmiddag inneholder mer enn 100 nye oppskrifter! Årstid for årstid byr mesterkokken på det aller beste. Her kan øyne og gane meske seg med kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boken et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser. Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.
Les mer
«Finnes det noe bedre enn søndagsmiddag? Ikke hvis du lar Bent Stiansen få ansvaret for maten ... Hvis du skal finne en julegave til noen som er glade i mat, er det vanskelig å tenke på noe som vil passe bedre enn denne boka. Kine Hult, Stavanger Afteblad
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281693838
Publisert
2016
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Font
Vekt
2030 gr
Høyde
286 mm
Bredde
245 mm
Tykkelse
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
335

Forfatter
Illustratør