Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir ny kokebok med det gode søte for deg som vil leve sukkerfritt. Oppskriftene er - diabetesvennlige - lavkarbovennlige - mage- og tarmvennlige - glutenfri og med melkefrie alternativer Du finner søte småretter - men også noen salte - kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke. Det er en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Her er noe av alt det deilige du kan lage: Kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, kaffe med krydder og julesmoothie. Bedre enn dette blir det ikke!
Les mer
"Kaker, desserter, godterier, drikke. For deg som har diabetes eller vil nyte et sukkerfritt liv" - Omslaget
«(...) de to forfatterne setter på bordet mat jeg nesten ikke trodde det var mulig å få til i sukkerfri variant.»

Produktdetaljer

ISBN
9788202622756
Publisert
2020-02-13
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
615 gr
Høyde
248 mm
Bredde
178 mm
Dybde
16 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
166

Bilder av