820 sider. Henriette Schønberg Erkens store kokebok er den viktigste boken i norsk mathistorie. Denne utgave er et uforandret opptrykk av "Stor kokebok" slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Den inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, slakting, utallige oppskrifter samt riktig partering og håndtering av vilt, hermetisering osv. En viktig bok om norsk matkultur og tradisjon. Henriette Schønberg Erken er tidenes viktigste kokebokforfatter. Dette er norsk matkultur på sitt beste. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Hederlig omtale om bokens betydning av Ingrid Espelig Hovig og Bent Stiansen.
Les mer
Denne klassiske kokeboka inneholder alt man trenger å vite om koking, baking, sylting, vinlegging, slakting, hermetikk, sykekost, menyer og anretning. Har register. Dette er et uforandret opptrykk av 1932-utgava av boka. Har register.
Les mer
Ryggtittel: Stor kokebok. Faksimileutgave av 10. økede utg., Aschehoug 1932. Forlagsnavn hentet fra omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788282140775
Publisert
2011-07-05
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Familieforl.
Vekt
1514 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
51 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
806