Boken tar opp misforståelsene rundt fett, og gir deg flere kostholdsråd hvor det viktigste er: Heller fett enn sukker! De siste tiårene er sukkerets negative innvirkning på fysisk og psykisk helse blitt stadig bedre dokumentert. Derfor er skadevirkningene også blitt satt på den internasjonale dagsordenen, blant annet av Verdens Helseorganisasjon (WHO). Hvilke skadevirkninger er forbundet med sukker og «raske» karbohydrater? I denne boken kan du lese om hvordan sukker: bidrar til overvekt/fedme, diabetes type 2 og andre insulinrelaterte sykdommer som kreft og hjerte- og karsykdom forstyrrer kroppens hormonregulering tapper kroppen for vitaminer og mineraler svekker immunforsvaret bidrar til atferdsproblemer og psykiske lidelser Selv om sansen for søt smak er naturlig, bør sukker inntas i små doser. Fett og protein derimot, er livsnødvendig. Sukker - en snikende fare gir deg kunnskap om skadevirkninger av sukker og raske karbohydrater og hva du kan gjøre for å begrense inntaket.
Les mer
Tidligere utgitt med tittelen: Sukker, 2004

Produktdetaljer

ISBN
9788205421905
Publisert
2014-06-23
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal akademisk
Vekt
705 gr
Høyde
242 mm
Bredde
167 mm
Dybde
28 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
369