Takk for mat! er det nye læreverket i Mat og helse for ungdomsskolen. Boka er full av smakfulle oppskrifter, og inspirerer elevene til å skape noe nytt sammen. Tre dyktige ernæringsfysiologer med undervisningsbakgrunn har laget en spennende, fargerik og ikke minst inspirerende bok som presenterer temaer som næringsstoffer, tradisjonell mat og mat fra andre land, økologisk mat, livsstilssykdommer, forbrukernes makt, skjult reklame - og mye mer. Boka er krydret med spennende oppgaver, eksperimenter og ikke minst oppskrifter på fristende og sunn mat, mat som er godt kjent for mange ungdommer i dag.
Les mer
Boken presenterer temaer som næringsstoffer, tradisjonell, norsk mat og mat fra andre land, økologisk mat, livsstilssykdommer, forbrukernes makt og skjult reklame. Den inneholder oppgaver og eksperimenter, samt oppskrifter på fristende og sunn mat. Alle oppskriftene har en henvisning til det fagstoffet de passer til. Har stikkordsregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788204120038
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
636 gr
Høyde
257 mm
Bredde
201 mm
Dybde
16 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
160