TRYGG-modellen virker! handler om hvordan drømmen om en god skole for alle kan bli virkelighet. Forfatteren forteller om endringsprosesser i klasserom hvor voksne og barn utvikler seende fellesskap der den enkelte har evne til å se og handle til det beste for individet og for fellesskapet. Boka er en oppfølger til TRYGG, godt fellesskap - god læring (2004). Der beskriver hun hvordan konsentrert arbeid over en uke med elever, ansatte og foreldre kan skape store forbedringer i læringsmiljøet i skoleklasser. Barn og unge er helt avhengig av et støttende voksenmiljø for å kunne utvikle og finne fram til egne ressurser. Neumanns TRYGG-modell ansvarliggjør læreren som leder for elevene og for foreldregruppen. Der skole og hjem samarbeider, er ingenting umulig.
Les mer
I denne boken forteller forfatteren om endringsprosesser i klasserom hvor barn og voksne utvikler et fellesskap og lærer å samarbeide. Boken er en oppfølger til Trygg, godt fellesskap - god læring (2004).
Les mer
«Les den! Boken er skrevet i et lett og levende språk, kortfattet og vel verdt tiden. [...] Det er engasjerende å lese en pedagogisk fagbok skrevet av en pedagog med positivt menneskesyn, personlig nærhet til og rikelig med erfaring fra skolens hverdag.» Monica Karen Kristensen, Skolepsykologi 5/2010
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202322397
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
163 gr
Høyde
210 mm
Bredde
148 mm
Tykkelse
8 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
102

Forfatter