En veiviser i vinens og matens verden, en nøkkel som du kan ha glede av i lang tid. Krever minimalt med forhåndskunnskaper når du skal finne vin til mat (og mat til vin). Hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin gjennom måltidet. Omtaler ca. 400 retter, sortert alfabetisk i grupper. Forretter og småretter er samlet i én gruppe. Hovedretter er delt inn i fisk, skalldyr, fugl, kalv, okse, svin, lam, vilt og asiatisk mat. Oster i fastoster, kittmodne oster, blåmuggoster, hvite geitoster, hvitmuggoster og ferskoster. Desserter i frukt- og bærdesserter og andre desserter. I tillegg osteguide, vinguide, saus- og tilbehørsguide, aromaguide og temperaturguide. Del 2 har litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur.
Les mer
Dette heftet hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin, gir smaksvurderinger og vinanbefalinger til maten, og forklarer litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur. Med litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
Forfatternavn hentet fra omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788258406164
Publisert
2010
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
618 gr
Høyde
250 mm
Bredde
233 mm
Tykkelse
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Spiral
Antall sider
96

Forfatter