Endelig er den her - en komplett alfabetisk oversikt over krydder, urter, kryddersauser og andre smakstilsetninger fra hele verden, fra eksotisk korarima til dagligdags svart pepper. Krydderleksikon vil ha en naturlig plass på alles kjøkken enten du er profesjonell kokk eller glad amatør. Foruten gastronomisk relevant informasjon som beskrivelse av smak og anvendelse, gir artiklene en enkel botanisk karakteristikk av de forskjellige urtene og krydderplantene. Artiklene innholder også plantenavn på en rekke språk samt historiske anekdoter. Blandingskrydder og kryddersauser er beskrevet med innhold, opprinnelsesland og anvendelsesområder. Oppslagsverket har register på latin og flerspråklig ordliste med lokale navn, noe som gjør det lettere å utforske eksotiske kjøkken og matkulturer. Krydderleksikon er på ca. 500 sider og gjennomillustrert med detaljrike fargefoto.
Read more

Product details

ISBN
9788282111928
Published
2011-05-11
Edition
1. edition
Publisher
Vegafon AS
Weight
1397 gr
Height
245 mm
Width
193 mm
Thickness
40 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
520
Genre
Faglitteratur