Dette er boken for alle som elsker klippfisk - eller som vil bli bedre kjent med denne fantastiske norske råvaren. Klippfisk Historien - reisen - oppskriftene er en informativ, fristende og underholdende kokebok om den litt glemte nasjonalskatten. Her ufarliggjør vi klippfisk som råvare. Vi gir deg svarene på alt du lurer på om klippfisk, og kanskje et par ting til. Du får også oppskriften på klippsfisk-klassikere som bacalao og bolinhos. Men vi tar også klippfisken med inn i samtiden. Rettere sagt rett inn i nordmenns favorittretter - i middager du kanskje aldri før har tenkt at klippfisk kan brukes. Det blir fristende klippfisktaco, quesadillas, burgere, calzone og pasta, og mye, mye mer. Denne boken vil gi deg ny inspirasjon og matglede!

Read more

Product details

ISBN
9788202756468
Published
2024-02-08
Edition
1. edition
Publisher
Cappelen Damm AS
Weight
610 gr
Height
248 mm
Width
178 mm
Thickness
17 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
189
Genre
Faglitteratur

Photographs by