Svein Jæger Hansen er Norges fremste «villmarkskokk». Jæger Hansen ble utnevnt til «Reinsdyrkokken» i 2017, han har vært «Årets Dyrskukokk» i flere år og har jobbet som kokk og kjøkkensjef på Scandic Meyergården Hotell i 25 år. Jæger Hansen holder årlig kurs og foredrag om råvarer som er høstet fra naturen. I flere år har han også vært viltgrillkokk i Vi Menn, og han har levert oppskrifter basert på mat fra naturen til bladene Villmarksliv og Vi menn i en årrekke.
I «Villmarkskokeboken» får du Jæger Hansens beste oppskrifter samlet mellom to permer. Kokeboken er laget for å inspirere jegere, fiskere og naturinteresserte til å høste av råvarene vi har levd av i generasjoner. I boken får du også gode råd til hvordan man tar vare på råvarene fra naturen, hele veien fra «jord til bord».
Boken er også spekket med utrolige mat- og naturbilder - ofte i skjønn forening. Men like viktig er «matpraten» - de gode historiene.
De får du også i «Villmarkskokeboka».
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788242964427
Publisert
2019-09-02
Utgave
1. utgave
Utgiver
Egmont Kids Media Nordic AS
Vekt
1150 gr
Høyde
292 mm
Bredde
222 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
229
Sjanger
Faglitteratur