I denne boka trekkes solbær for alvor inn i det moderne kjøkken. Solbær kan med stor hell brukes både til kjøtt og fisk, desserter, kaker og julegodter, smoothies og barnemat. Her får du oppskriftene! Tradisjonelt har solbær vært brukt til saft og syltetøy, som turdrikk og enkel medisin. Men smaken gir så mange flere muligheter. SOLBÆR er full av tradisjonelle og nyutviklede oppskrifter fra inn- og utland. Helse og sunnhet har alltid vært knyttet til solbær. Høy konsentrasjon av C-vitaminer og antioksidanter kan blant annet bidra til å forebygge hjertekarsykdommer, kreft og aldersdemens, samt styrke immunforsvaret. SOLBÆR forteller også gårds- og kulturhistorien knyttet til gården Mølstad vestre, og gir råd for dyrking av solbær. Utgitt i samarbeid med Messel Forlag.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788252928617
Publisert
2005
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Forlaget Vigmostad & Bjørke
Vekt
756 gr
Høyde
276 mm
Bredde
216 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
175
Sjanger
Faglitteratur
Illustratør