Formålet med boka Å utforske praksis - grunnskolen er å inspirere til profesjons- og organisasjonslæring i grunnskolen. Boka drøfter skolen i kunnskapssamfunnet og presenterer teorier og forskning om profesjons- og organisasjonslæring, likeledes om samspill og læring. Konkrete praksisepisoder analyseres, og det gis eksempler på hvordan skolen kan utforske for å kvalitetsutvikle daglig praksis. Se også egen temaside for alle bøkene i serien.
Les mer
Forfatterne ønsker med denne boka å utforske grunnskolepraksis i lys av teori og forskning. De presenterer episoder fra daglig praksis som analyseres på bakgrunn av teori og forskning om dialog, samspill, læring og profesjons og organisasjonslæring. Boka drøfter hvordan man kan forstå grunnskolens rolle i dagens kunnskapssamfunn og dagens utdanningskontekst.
Les mer
«Boka «Å utforske praksis - grunnskolen» satser høyt i nettopp å ville utforske praksis. Den inneholder gode og relevante oppgaver, og eksemplene er konkrete og lette å ta tak i. [...] Da jeg bladde i boka første gang og begynte å lese den, var min første tanke «at de tør!». Etter å ha lest boka er jeg glad for at de turte.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202338060
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm Akademisk
Vekt
412 gr
Høyde
240 mm
Bredde
169 mm
Tykkelse
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
199

Illustratør