Alle vil ha sine femten minutter med berømmelse! Men hvordan få det til? Dette strever våre helter i Andeby med i denne tykke og underholdende 512 siders store leseropplevelsen! Donald tror han kan kopiere genialiteten til landets store JuHuuTubere! Mens Dolly tvinges til å gjenoppta kontakten med en gammel venninne som i dag er en stor stjerne! Skrue McDuck finner ut at han kan tjene store penger på B-gjengens «Røverrap» og til og med Fantdonald blir trukket inn i jakten etter evig berømmelse! Men vil han gi etter for kjendispresset? Dette og mye mer. Duck ned i Donalds temapocket! Om serien: Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn 10+!
Les mer
Alle vil ha sine femten minutter med berømmelse! Men hvordan få det til? Dette strever våre helter i Andeby med i denne leseropplevelsen! Donald tror han kan kopiere genialiteten til landets store JuHuuTubere! Mens Dolly tvinges til å gjenoppta kontakten med en gammel venninne som i dag er en stor stjerne! Skrue McDuck finner ut at han kan tjene store penger på B-gjengens «Røverrap» og til og med Fantdonald blir trukket inn i jakten etter evig berømmelse! Men vil han gi etter for kjendispresset?
Les mer
"Donald" - Omslaget. "Noen av historiene er tidligere utgitt i: Donald Pocket 280, 292 og 368, Skrue Pocket 71 og 156, Mammutbok 10, Temapocket 4/2009." - Tittelsiden

Produktdetaljer

ISBN
9788242966490
Publisert
2020
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Egmont Kids Media
Vekt
340 gr
Høyde
188 mm
Bredde
125 mm
Tykkelse
32 mm
Aldersnivå
9-12
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
512

Oversetter
Redaktør