Andre boller inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter og desserter laget med alternative - sunnere og lettere - ingredienser. Her blir kjente bakverk som sjokoladekake, rullekake, boller og vafler tilrettelagt for de som ønsker et sunnere kosthold. Av de "nye" ingrediensene i boken kan nevnes speltmel, soyamelk og -fløte, oljer og margarin uten melk. Sukkermengden er blant annet redusert ved bruk av mer naturlig søt frukt og bær, samt smaksrike ingredienser som 70 % sjokolade og nøtter. I tillegg kan man velge å bruke fruktose som et alternativ til sukker. Boken inneholder dessuten nyttige baketips, en faktadel om ingrediensene, samt en oversikt over hva de enkelte kakene inneholder, spesielt rettet mot personer med matintoleranser eller allergier.
Les mer
Boka inneholder tradisjonelle kakeoppskrifter, både gjærbakst, småkaker, kaker til hverdag og fest, og desserter, beregnet på personer med matintoleranse og allergier, eller som ønsker kalorifattig mat. Oppskriftene er laget med alternative, sunne og lette ingredienser. Med tips om baking, fakta om ingredienser, og om hva kakene inneholder.
Les mer
Feil utgaveopplysning i kolofonen: 2. oppl.

Produktdetaljer

ISBN
9788282112338
Publisert
2011-10-19
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Vega forl.
Vekt
530 gr
Høyde
204 mm
Bredde
202 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
144

Forfatter
Illustratør