Denne boken gir deg det du trenger å lære om vin. Her får du en introduksjon til vinens verden, dens gleder og mangfold. Hvordan smake vin, hvilke glass du bør bruke og hvilken mat som passer til, blir grundig belyst. Informasjon om de viktigste druesortene, hvordan oppdage feil i vin og skaffe deg kunnskap om viktige årganger, gjør deg raskt til en bedre vinsmaker. Dessuten er det god plass til egne notater. TOM MARTHINSEN var journalist i Dagens Næringsliv fra 1986 til 2001 da han startet DN.no Vinguiden. Tom er vinredaktør på www.dn.no/vinguiden. Siden 1993 har han også skrevet Dagens Næringslivs faste vinspalte på lørdager. Tom har også vært redaktør for og medforfatter av en rekke bøker om Latin-Amerika og Karibia. I 2004 ga han ut boka Chablis sammen med Geir Gjerdrum og fotograf Helge Hansen. Siden 2005 har han stått bak den årlige utgivelsen av boken Vinens vinnere. HELGE HANSEN har arbeidet nært med Tom Marthinsen i mange år. Gjennom en rekke vinreportasjer for Dagens Næringsliv, og bilder til DN.no Vinguiden, har han vært med på å høyne kvaliteten på vinjournalistikken i Norge og internasjonalt. Han var med på å lage boken Chablis i 2004 og har også bidratt med alle bildene til de fire bøkene i serien Vinens vinnere.
Les mer
Synes du all vin smaker det samme? Denne boken gir en grunnleggende innføring i vinsmaking, og forteller deg alt du trenger å vite for å komme i gang. Har skjema for dine egne smaksnotater.

Produktdetaljer

ISBN
9788241903632
Publisert
2008-09-03
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
419 gr
Høyde
214 mm
Bredde
152 mm
Dybde
11 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
160

Forfatter
Illustratør