Sliter du, som én av ti nordmenn, med sensitiv mage? Mange savner god informasjon fra fagpersoner om hvordan de skal takle hverdagen. I denne boken kan du få kunnskap om alle aspekter rundt kosthold og livsstil med en sensitiv mage, eller IBS. * LavFODMAP-dietten forklart i detalj, på en enkel og forståelig måte * Kostholdsråd basert på den nyeste forskningen * Veiledning i å kombinere lavFODMAP med andre kostholdshensyn * Praktiske tips for gjennomføring av lavFODMAP-dietten * Råd om mestring av hverdagen med IBS og kronisk sykdom, bl.a i forhold til angst, venner, familie, sex og samliv * Matoppskrifter som passer ditt liv Mari Eskerud er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har jobbet med IBS og lavFODMAP-dietten ved Lovisenberg Diakonale Sykehus. Hun er også sertifisert i lavFODMAP-dietten av Monash University. Mari brenner for kunnskapsbasert behandling av IBS og har et stort engasjement for pasientene sine. Cecilie Hauge Ågotnes er forfatter, pasient og foredragsholder. Hun har skrevet tre bøker basert på lavFODMAP-dietten og holder foredrag ved flere norske sjukehus. Cecilie mener det er viktig å bryte tabuer omkring mageplager, psykiske lidelser og kronisk sykdom.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788241915659
Publisert
2018-01-25
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
895 gr
Høyde
238 mm
Bredde
195 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
261

Bilder av