Lekker bok om melk og alt du kan lage av dette unike råstoffet. I tillegg til innsikt i produksjonsmetoder, omtaler boken nærmere 300 utvalgte oppskrifter og produkter - ost, smør, graut, desserter, supper, drikker og mye, mye mer - som alle har gjort seg bemerket gjennom årelange tradisjoner. Her finner du oppskrifter på god, traust bondekost, men også "nye" oppskrifter for dem som ønsker å "smake" på vår kulturarv!
Les mer
Boken er et bidrag til å synliggjøre og ta vare på noe av den kunnskapen som fortsatt eksisterer om tradisjonsprodukter fra melk. I tillegg til innsikt i produksjonsmetoder, inneholder boken omtale av nærmere 300 utvalgte oppskrifter og produkter på blant annet ost, smør, grøt, desserter, supper og drikker, som gjennom flere hundre år har bidratt til mangfold i daglig kosthold og i festlige lag. Har litteraturliste og stikkordsregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252928846
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Landbruksforl.
Vekt
940 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
191

Forfatter
Illustratør