Tradisjonsrike klassikere og ukomplisert jordnær mat er utgangspunktet for denne boken. Gleden ved å plukke bær og sopp og ta vare på alt naturen kan by på, er forutsetningene for rettene. Å lage mat sammen fra eget forråd gir dobbel nytelse. - Mormormat: Nytt liv til gamle, gode oppskrifter - De glemte røttene: Rotfruktene puttes i smakfulle supper, grønnsaksmos og duftende ovnsretter - Den allsidige frukthagen: Sylting og safting tilrettelagt for dagens kjøkken - Hjemmebakt: Smak og duft fra egen bakst av brød, kjeks og kaker Kari Finngaard er forfatter, fotograf og fast medarbeider på matstoff i Lev Landlig. Boka er et samarbeidsprosjekt med bladet Lev Landlig.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252932737
Publisert
2009-10-19
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
1038 gr
Høyde
265 mm
Bredde
215 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
236
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør