En komplett håndbok for alle soppelskere! SOPP-håndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den noe viderekomne soppentusiast. Her finner du alt du behøver av kunnskap for å kunne dra på sopptur. -De 120 viktigste soppene i Norge (matsopper, giftige sopper, farlige "dobbeltgjengere" og de vanligste ikke-spiselige sopper) -Dekker pensum for soppsakkyndige -Oversikt over hvilke sopper du kan finne forskjellige steder i skog og mark. -Gode foto av alle de 120 soppartene. Bildene er tatt på soppenes voksested og viser både unge og gamle eksemplarer av soppen. SOPP-håndboka danner sammen med SOPP-kokeboka et komplett tilbud til soppelskeren. Forfatteren Per Marstad har vært næringsmiddelinspektør med sopp som hobby siden 1972. Han har vært leder i Tønsberg Soppforening og har gitt ut flere bøker om sopp de siste åra.
Les mer
Boka presenterer 120 av de viktigste soppene i Norge, både spiselige og ikke-spiselige, med bilder av hver sopp, og informasjon om hvor de finnes. Den er beregnet på både nybegynnere og de noe mer viderekomne, og dekker også pensum for soppsakkyndige. Har ordforklaringer og stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252933383
Publisert
2011-07-08
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
513 gr
Høyde
232 mm
Bredde
160 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
200

Forfatter