Alt Asiatisk 3 inviterer til å samles rundt bordet for å skape gode matminner. Her spiller grønnsakene hovedrollen i enkle oppskrifter på asiatiske smaksbomber.
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Read more
Product details
ISBN
9788203456299
Published
2025-04-15
Edition
1. edition
Publisher
Aschehoug & Co
Weight
632 gr
Height
247 mm
Width
176 mm
Thickness
19 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
177
Genre
Faglitteratur
Author