I "Duft av jul" sørger Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen for at alt som har med mat og drikke blir perfekt til jul og nyttår. Alle de tradisjonelle rettene er med, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, og alt nødvendig tilbehør, som rødkål, svisker og saus. I julen forventer vi ikke bare småkaker og julekonfekt, men også desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er også inkludert, med gås, and og kalkun, og andre festlige retter. De tradisjonelle rettene har selvsagt fått en moderne touch. Med denne kjøkkenhåndboken får du den komplette juletiden - i hvert fall når det gjelder det som settes på bordet! Og av god mat kommer den gode stemningen. Og da er i grunnen julen og nyttår i boks.
Read more

Product details

ISBN
9788293311034
Published
2014-10-10
Edition
1. edition
Publisher
Gursli Berg Forlag AS
Weight
1259 gr
Height
267 mm
Width
205 mm
Thickness
30 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
301
Genre
Faglitteratur

Illustrated by