Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.
Read more

Product details

ISBN
9788243006232
Published
2011
Edition
1. edition
Publisher
Forente forlag AS
Weight
820 gr
Height
206 mm
Width
178 mm
Thickness
23 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
318
Genre
Faglitteratur

Illustrated by