«Avmystifiserer grilling betraktelig ... Oppskriftene er ukompliserte, og jeg synes de fortjener ros for å snobbe ned grillingen.»
- Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen
«Hva? Kan jeg lage beef jerky selv, for en brøkdel av prisen?» I FYR OPP! viser Atle Pettersen og Kriss Chaka Tømmerbakke hvordan man kan lære seg å lage den beste grillmaten ved å følge noen grunnleggende prinsipper. På kullgrillen i hagen griller de to kompisene og naboene alt fra enkle kjøttstykker, tilbehør, kylling, de imponerende smårettene som ikke er vanskelige - til kongeretten brisket - et stort stykke storfekjøtt som grilles over svak varme i mange timer.
Steg for steg viser de hvordan man kan bli langt flinkere til å grille, slik de selv har lært seg det gjennom å prøve og feile. TikTok-kontoen «ViGriller!» ble til mellom musikkjobber og familieliv. De lot seg inspirere av amerikansk barbeque-tradisjon og tester stadig nye teknikker. I boken viser de hvor enkelt det er å lage god grillmat. Hva med spareribs på tre måter, koreansk ribbe, smash-burger eller biff-sandwich med peppersaus og syltet løk? Ikke vær han fyren som svir eller tørrsteker kjøttet ... les denne boken!
Read more
Product details
ISBN
9788234718304
Published
2024-03-14
Edition
1. edition
Publisher
Bonnier Norsk Forlag AS
Weight
575 gr
Height
247 mm
Width
175 mm
Thickness
17 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
153
Genre
Faglitteratur
Photographs by