Selv om du er glutenallergiker, betyr ikke det at du må spise tørt, smakløst bakverk resten av livet. I denne boken får du mange gode oppskrifter på ulike typer brød, kaker og annet bakverk som du kan nyte både til hverdag og fest.
Først i boken gjennomgår du et lite kurs i glutenfri baking med beskrivelse av teknikker og råvarer. Å ikke tåle gluten innebærer store forandringer i kostholdet. Ikke minst opplever de fleste at det å ikke kunne spise vanlig brød er en stor forandring og et tap. Men denne boken viser at du likevel kan bake godt brød av mange typer. Ved hjelp av noen enkle knep, litt trening og alternative råvarer enn vi kanskje er vant til, kan glutenfritt brød bli noe å glede seg over.
Begynn med noen enkle bakeoppskrifter fra boka, og du vil oppleve at du har en stor skatt av gode oppskrifter å ta av. Her fins det bakst for enhver anledning - alt fra god hverdagsbakst til fine festkaker.
Boken er faglig gjennomgått av Norsk Cøliakiforening, som har tilpasset ingredienser og råvarer til norske forhold.
Read more
Product details
ISBN
9788202335663
Published
2010
Edition
1. edition
Publisher
Cappelen Damm AS
Serie
Weight
438 gr
Height
240 mm
Width
170 mm
Thickness
12 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Number of pages
152
Original title
Baka glutenfritt
Genre
Faglitteratur
Illustrated by
Translated by