«uhyre elegant ... ei tidløs matbok som kan hentes fram i mange, mange år fremover.»
- Tor Hammerø, Nettavisen
Gode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi.
Heimelaga er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjend for.
Arne Brimi skriv i Heimelaga at det aldri før har vore så mange gode kokkar her til lands som no, og at teknikk og lure knep kan lærast på sosiale medier av alle, og med vellykka resultatet. Men to ting vi ikkje får til på desse moderne plattformene er smak og direkte kommunikasjon mellom folk.
Kanskje har interessa for mat aldri vore større? Det er berre å sjå kor mange som følger med på dei ulike sosiale medium. Midt i dette står han sjølv også og formidlar sine tankar. I denne boka får vi hans tankar samla om kvar vi står og kvar vi går, og han byr på over 100 deilige oppskrifter på rettar med enkle, reine, gode, smakfulle, stuttreiste og norske råvarer, som alle kan lage på kjøkenet heime.
Read more
Product details
ISBN
9788248932888
Published
2024
Edition
1. edition
Publisher
Kagge Forlag AS
Weight
1119 gr
Height
267 mm
Width
216 mm
Thickness
26 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
223
Genre
Faglitteratur
Author
Photographs by