«Dette er nok en gang intet mindre enn strålende. Kvalitet går aldri av moten - dette er smakfull kvalitet så det holder.»

Nettavisen

«. oppskrifter som i kombinasjonen av korte og konsise tekster og rett-på-bilder fremstår som klassiske og lekre, med en unik blanding av fransk finesse og Instagrams enkle og begripelige formidlingsform

Juryens begrunnelse, Kokebokprisen 2022

Hvis du er fanget i en hverdag med mye ovnsbakt laks og en og annen torskefilet med eggesmør, bør du lese denne boken. Den inspirerer, og gir deg lyst til å dra til en fiskehandler fort som fy. Skikkelig gode fiskemiddager virker ikke uoppnåelige lenger

Godt.no

See all

«Hellstrøm har vært landets ledende kokk i flere tiår, og aller best er han nok på sjømat ... Av tre gode bøker er denne kanskje den beste.»

- Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«. har greid å overføre Instagrams kjappe formidlingsteknikk til det gode, gamle bokformatet. Det står det respekt av.

Oppland Arbeiderblad

Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende. La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
Read more

Product details

ISBN
9788248929857
Published
2022-09-23
Edition
1. edition
Publisher
Kagge Forlag AS
Weight
1220 gr
Height
267 mm
Width
216 mm
Thickness
31 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
262
Genre
Faglitteratur

Photographs by