Boken inneholder rundt 70 enkle oppskrifter på forretter, tilbehør, salater, paier og varmretter, med fersk, røykt eller gravet laks som viktigste råvare. Dette er både en grunnkokebok i tilberedning av laks og en inspirasjonsbok for hjemmekokker. Boken har fristende oppskrifter fra de aller enkleste og mest tradisjonelle rettene, som kokt laks med hollandaisesaus og laksepudding, til mer fantasifulle og eksotiske oppskrifter som lakseceviche, laksegryte med karri og lakseruller med philadelphiaost og wasabi. Boken har også oppskrifter på velkjente tillagingsmåter: gravlaks, røykelaks og helkokt laks. Studér bokens delikate bilder og la deg friste av både tradisjonelle og nye oppskrifter. Hva med en laksesalat med bulgur i piknik-kurven en sommerdag, en laksesuppe med skalldyr til lunsj eller en laksecarpaccio med dillolje som herlig forrett i en bedre middag?
Read more

Product details

ISBN
9788251656481
Published
2012-05-02
Edition
1. edition
Publisher
Forlaget Vigmostad & Bjørke
Weight
833 gr
Height
280 mm
Width
200 mm
Thickness
20 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
152
Original title
Lax från vardag till lyx
Genre
Faglitteratur

Illustrated by