I denne boka finner du 50 deilige retter du kan lage på bål eller med primus. Det er enkle steg for stegoppskrifter på frokoster, middag og desserter du kan nyte på tur, helt uten stress eller timevis med planlegging.

Du får blant annet oppskrift på kjapp turkebab, enkel fiskegrateng, smakfull tacosuppe og spicy eventyrgryte. Blåbærkaker, browniekjeks og kremboller står trolig også i fare for å bli nye turfavoritter.

Tørket turmat på pose kan være både kostbart og smakløst, her får du også tips til hvordan du kan tørke din egen turmat hjemme. I tillegg får du pakketips til hva som er lurt å ha med i sekken, både på korte og lange turer.

John @eventyrgutten Hobberstad er en eventyrer som deler raust av sine turtriks i sosiale medier. Sammen med hunden Kayla har han blant annet gått Norge på langs. Han har tidligere gitt ut bestselgeren Mat på bål.

Read more

Product details

ISBN
9788202845711
Published
2025-03-10
Edition
1. edition
Publisher
Cappelen Damm AS
Weight
334 gr
Height
195 mm
Width
172 mm
Thickness
13 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Fleksibind
Number of pages
151
Genre
Faglitteratur

Photographs by