Å lage god mat på et lavt budsjett er både bærekraftig og trendy. Denne boken viser deg hvordan du kan spare penger på matbudsjettet, uten å gå på bekostning av smak. Marie Thrane deler enkle og sunne middagsoppskrifter som alle koster 25 kroner per porsjon, eller mindre! I tillegg får du vite hvor det lønner seg å handle, og hva som er smart å legge i handlekurven. Til hver oppskrift følger det med tips til hvilke råvarer du kan erstatte ingredienser med, slik at du ikke trenger handle inn nye matvarer til hver rett. Du får også smarte supersparertips og forslag til hva du gjør med middagsrestene, for å unngå matsvinn.

Forfatteren, Marie Thrane, har en master i Folkehelsevitenskap. Hun er opptatt av å vise hvordan du kan spise bærekraftig og sunt, til en billig penge. Følg henne gjerne på instagram @middagfor25kr for mer inspirasjon.

Read more
Alle oppskriftene i denne kokeboken er laget med få og lett tilgjengelige ingredienser som inspirerer til å lage rimelig mat som metter, smaker godt og er bra for både kropp og klode.
"52 billige middager" - Omslaget

Product details

ISBN
9788205533691
Published
2019-12-20
Edition
1. edition
Publisher
Gyldendal Norsk Forlag AS
Weight
620 gr
Height
249 mm
Width
179 mm
Thickness
22 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
144
Genre
Faglitteratur

Author
Photographs by