"Beste norske kokebok 2009"
Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake.
Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet.
"Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene.
Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?"
Yngve Ekern, Aftenposten
Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk kokkeknivene og ble baker i Lom. Dette er også en bakebok som får deg til å lengte etter duften av nybakt brød, og lærer deg kunsten å bake.
Morten Schakenda byr på seg selv og sine historier. Han gir oss fristende oppskrifter alle kan få til hjemme på kjøkkenet, møter med mennesker i og rundt bakeriet - og hva som egentlig er hemmeligheten hvis du vil oppfylle en drøm. Morten Schakenda er utdannet kokk og har jobbet på restauranter som Jan's Mat og Vinhus, D'Artagnan og Bagatelle. Han var med på å starte Terra Bar & Restaurant, jobbet med Harald Osa på Holmenkollen Restaurant, var mange år på Gastronomisk Institutt og på Kokkelandslaget før han begynte som lærling ved Åpent Bakeri. Etter to år flyttet han til Lom og etablerte Bakeriet.
"Brukt som kokebok: Så rett på sak at du faktisk kommer til å bake herlighetene.
Lest som kokebok: Er den innsatt med lukten av nybakt brød, eller bare virker det sånn?"
Yngve Ekern, Aftenposten
Read more
Product details
ISBN
9788203237157
Published
2009-09-14
Edition
1. edition
Publisher
Aschehoug & Co
Weight
1275 gr
Height
309 mm
Width
253 mm
Thickness
24 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
192
Genre
Faglitteratur
Illustrated by