Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple. I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.
Read more

Product details

ISBN
9788203239915
Published
2011-09-19
Edition
1. edition
Publisher
Aschehoug & Co
Weight
1568 gr
Height
306 mm
Width
257 mm
Thickness
29 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
204
Genre
Faglitteratur

Author
Contributions by
Illustrated by