«Boka er bokstavelig talt så smakfullt satt sammen og på et så fargerikt vis - bildene er også til å spise opp - at det bare er å kaste seg over de forskjellige rettene.»
Nettavisen
Da foreldrene åpnet Mother India i Kristiansand, begynte lille Sarita i oppvasken. Senere begynte hun å jobbe ved grytene.
I dag eier hun den legendariske restauranten, i tillegg til å ha bygget opp ferdigmatmerket «Saritas» som blir solgt i norske dagligvarebutikker. Det er med andre ord få, om noen, som er bedre til å lage indisk mat for en norsk livsstil som Sarita.
I denne kokeboka tar hun oss med gjennom Indias delstater og gir oss oppskriftene på alle de beste rettene fra hele kontinentet: Her er alle de mest kjente rettene, og noen som fortsatt venter på å bli oppdaget. Det er fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker. Chutneyer, nan og lassi. Fellesnevneren er at alle rettene er så enkle å lage at hennes egne voksne barn skal lære seg å lage mammas mat. Denne kokeboka er så enkel at den kan brukes på hverdager, og maten er så god at den kan serveres når det er fest.
Read more
Product details
ISBN
9788272018114
Published
2023-09-08
Edition
1. edition
Publisher
Kagge Forlag AS
Weight
964 gr
Height
268 mm
Width
215 mm
Thickness
25 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
231
Genre
Faglitteratur
Author