I denne boka trekkes solbær for alvor inn i det moderne kjøkken. Solbær kan med stor hell brukes både til kjøtt og fisk, desserter, kaker og julegodter, smoothies og barnemat. Her får du oppskriftene!  Tradisjonelt har solbær vært brukt til saft og syltetøy, som turdrikk og enkel medisin. Men smaken gir så mange flere muligheter. SOLBÆR er full av tradisjonelle og nyutviklede oppskrifter fra inn- og utland. Helse og sunnhet har alltid vært knyttet til solbær. Høy konsentrasjon av C-vitaminer og antioksidanter kan blant annet bidra til å forebygge hjertekarsykdommer, kreft og aldersdemens, samt styrke immunforsvaret.  SOLBÆR forteller også gårds- og kulturhistorien knyttet til gården Mølstad vestre, og gir råd for dyrking av solbær. Utgitt i samarbeid med Messel Forlag.
                                
                                Read more
                              Product details
ISBN
                    
            9788252928617
      
                  Published
                     2005 
                  Edition
                     1. edition 
                  Publisher
                    Forlaget Vigmostad & Bjørke
                  Weight
                     756 gr
                  Height
                     276 mm
                  Width
                     216 mm
                  Thickness
                     14 mm
                  Age
                     Voksen
                  Language
                    
  Product language
              Bokmål
          Format
                    
  Product format
              Innbundet
          Number of pages
                     175
                  Genre
                     Faglitteratur
                  Illustrated by