Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, eventuelt slippe medisiner helt (diabetes 2) eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har insulinresistens, som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter.
Fra innholdet:
- De ulike diabetestypene: symptomer, årsak og behandling
- Hvordan endre livsstilen trinn for trinn
- Frokost, lunsj og middag som holder blodsukkeret jevnt og hormonene i balanse
- Nydelige sukkerfrie søtsaker
- Tips om hva du kan erstatte poteter, ris og pasta med
- GI-oversikter
- Informasjon om insulinresistens, måling av blodsukker, medisinering og komplikasjoner
Read more
Product details
ISBN
9788202663872
Published
2020-01-02
Edition
2. edition
Publisher
Cappelen Damm AS
Weight
512 gr
Height
246 mm
Width
175 mm
Thickness
14 mm
Age
Voksen
Language
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
152
Genre
Faglitteratur
Photographs by