Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. Sansene er viktige i både matlaging og ved kvalitetsvurdering av mat og drikke, og dette temaet har fått et eget kapittel. Ett kapittel er viet matsikkerhet og bærekraftig matproduksjon, og det er også et kapittel hvor elevene lærer å være kritiske til kostholdsinformasjon fra influensere og andre kilder. Hver matgruppe i kostsirkelen har hvert sitt kapittel, med informasjon om råvarer som inngår i matvaregruppen, kostråd tilknyttet matvaregruppen og hvordan vi best tar vare på ulike matvarer og bruker dem i restemat.

Read more

Product details

ISBN
9788202684075
Published
2021-04-14
Edition
1. edition
Publisher
Cappelen Damm AS
Weight
1061 gr
Height
266 mm
Width
218 mm
Thickness
20 mm
Language
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Number of pages
309
Original title
Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm
Genre
Skolebøker