Grunnleggende ernæringslære er en basisbok om menneskets ernæring og kostens betydning for god helse. Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere forskningslitteratur. Boka er spesielt tilpasset norske forhold. Den henvender seg til en bred gruppe av studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder. Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi. "Språket er godt og boken lettlest, de mange figurene og tabellene øker også lesbarheten." Les anmeldelsen i Tidsskriftet Den norske legeforening.
Les mer
Første gang utgitt Oslo : Landsforeningen for kosthold og helse, 1971 med tittel: Ernæringslære

Produktdetaljer

ISBN
9788205496934
Publisert
2017-07-18
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal akademisk
Vekt
1043 gr
Høyde
249 mm
Bredde
172 mm
Dybde
25 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
475